sunnuntai 16. elokuuta 2009

VERTIGO

Ulkona sataa. Ainakin meillä Muuratsalon saarella sataa, joten tiedotan, että Hitchcockin ikimuistoisin elokuva Vertigo - punainen kyynel (1958) tulee MTV3:lta alkaen klo 14.55. Ikävää on se, että mainokset pääsevät pilkkomaan tätä unenomaisen elokuvan taikaa. Filmin päätähtinä Kim Novak ja James Stewart, jotka ovat kuin luodut toisilleen niin elämässä kuin kuolemassa.

10 kommenttia:

 1. Me katsottiin kerran mökillä kynttilänvalossa pienenpienestä matkatelevisioista lintuja --- tunnelma oli käsinkosketeltavan kaamea! Mutta nautittava, kummallista.

  VastaaPoista
 2. Olis kyllä jäänyt minulta katsomatta!!!

  VastaaPoista
 3. Tuure, minun mielestä tämä on vieläkin parempi. Ennen kuin huomaatkaan olet mukana unenomaisessa ja mystisessä tarinassa. Mainokset kesken elokvuien pitäisi kieltää! Onneksi minulla on tämä filmi, että saa katsoa 'ehjänä', mutta ellet ole nähnyt, katso. Meidän maakunta-aviisin elokuva-arvostelija sanoi vain yhden sanan: Mestariteos!

  Eve, katso ihmeessä, tämä minun oli pakko ostaa itselle. Tämä on todella vaikuttava.

  VastaaPoista
 4. Laitoin tallennukseen, kun olemme menossa Ikeaan toteuttamaan kirjastohaavetta! Hakemaan nimittäin kirjahyllyjä, sillä nykyiset pursuavat ratkeavuudessaan.

  VastaaPoista
 5. Tuure, ostatteko siis jonkun koko hyllykön vai niitä Ikean tummia, kauniita paksuja hyllyjä, joita olet ehkä huomannut minunkin kuvissa? Ostin niitä olkkariin neljä ja tähän toimistoon kaksi. Mahtava juttu!

  VastaaPoista
 6. Ja heti perään tulee sitten klo 18 alkaen James Deanin Jättiläinen, Teemalla, joten ei ole mainoksia! Kylläpä meitä nyt hemmotellaan klassikkoelokuvilla!

  VastaaPoista
 7. Ei voi olla totta. Nyt mun pitää sitten kuitenkin katsoa tänään televisiota. Olen aivan hulluna herra Deaniin!

  Ja hei!, The Queen tulee vasta ti 25.8. Anna-lehti, josta katson TV-ohjelmat oli kaksoisnumero ja olin väärässä viikossa, mikä ei ole mitenkään epätavallsita minulle. Onneksi Kuningatar tulee TV1, niin ei siinäkään mainokset pilaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tiedosta, katson aina tv-ohjelmia muutaman päivän kerrallaan. Joten The Queenia odotan kovasti, siis vasta 25.8. okei.

  Mutta Jättiläistä pitää katsoa, jos ei kokonaan, niin ainakin suurin osa. Minusta siinä kaikki näyttelijät ovat hyviä, Elizabeth Taylor erityisesti !

  VastaaPoista
 9. Herra Dean oli minun ensirakkauteni! :) Tein hänestä esitelmänkin koulussa ja sain 10+, erikoismaininnan ja papukaijamerkin!!
  Se on minulla tallessa. Pitää varmaan kopioida ja laittaa se sivulleni.

  Hänen elokuvansa olen nahnyt kaikki kolme ainakin viiteen kertaan.

  Katson tänään toisen osan Kotiopetajattaren romaanista ykkösellä hieman enne kahdeksaa. Se on todella hyvä. koska se on sitä, katson sen nyt toiseen kertaan. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Sooloilija leffavinkistä, Jättiläinen oli hyvä!

  Eve, miten musta tuntuu, että meillä on aika samanlainen miesmaku;-)

  VastaaPoista