sunnuntai 2. elokuuta 2009

LADIES: JUST FOR YOU!

http://www.youtube.com/watch?v=n7CuJ8cR9sg

4 kommenttia:

  1. Thanks!
    Ja biisivalinta oikein osui nappiin ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitän Reiman puolesta! Sain kauan vinkua ennen kuin hän tähän suostui, mutta uskon, että hän ihan salaa tykkää;-)Pelkäsin, että kukaan ei kommentoi...oisko mun itse sitten pitänyt.

    Kuva on muuten hyvin tuore. Joten joko sä tajuat, miksi...minä lopetan syömisen kokonaan!

    VastaaPoista
  3. Nyt olen tullut vanhaksi. Kirjoitin jo yhden viestin, mutta se hävisi johonkin - siihen ei joka tyttö pystykään... Tässä oikea "uroskuva" meille tytöille. Täytyy sanoa, että kateeksi käy tollaista kroppaa, joka on kuin teinipojalla. Ja Reima on ollut aina kova makuri eli ei elä millään dieteeillä, vaan surutta syö herkkuja; se on niin väärin. Ehkä munkin täytyy lakata syömästä.
    Reima-mallille kiitos!!

    VastaaPoista
  4. Reima kiittää onnesta mykkyränä!

    Kerroin hänelle tulevasta painimatsistanne, mutta en paljastanut asentoa. Hän vain nauroi, mutta kyllä pojalla vielä hymy hyyty...

    Ja kyllä se on niin väärin, että saa syödä niin paljon täytekakkuakin aina mummolassa...Reimahan syö siitä isosta kakusta aina puolet YKSIN!

    Kuuleppa sisko, et ikinä tiedä, mitä minä olen pystynyt tällä koneella kadottamaan...Reima on joskus vajonnut lattialle outo ilme kasvoillaan...hän kertoo minusta ja 'koneestani' juttuja ympäriinsä ja etenkin työpaikallaan. Jätte kiva!

    VastaaPoista